Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Kokosfromage
Antal personer: 6

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 06-11-2001 00:28:09
 
 
Fremgangsmåde:

Bring kokosmælken i kog. Udblød husblassen i koldt vand i 3-4 minutter. Vrid vandet af, og rør husblassen i kokosmælken. Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk den kogende kokosmælk i. Lad cremen køle af. Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme. Hældes i en form og stilles i køleskabet.

Kan spises sammen med friske jordbær.

Ingredienser:

1 ds kokosmælk
3 æggeblommer
50 g sukker
3 blade husblas
2 dl piskefløde