Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Russisk rødbedesuppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 150 min.
Oprettet: 09-11-2001 20:39:45
 
 
Fremgangsmåde:

Sæt kød og ben over i vand og bring det langsomt i kog. Skum suppen.

Lad kødet simre, til det er halvmørt, ca. 1 time.

Skære rødbederne i meget tynde strimler eller riv dem på den grove side af råkostjernet. Snit hvidkål og selleri fint.

Svits grøntsagerne i smør, uden at de bliver brune, kom dem i gryden, tilsæt krydderbuket, hvidløg salt og peber.

Lad suppen simre, til kødet er helt mørt, ca. 1 time mere.

Fjern evt. kraftben og krydderbuketten.

Tag kødet op og skær det i strimler el. tern. Læg det tilbage i gryden.

Smag suppen til med salt, peber og evt. hvidløg.

Ingredienser:

1 kg oksetværreb
400 g rødbeder
500 g hvidkål
½ selleri
15 g smør
1 krydderbuket (persille, timian, laurbær)
2-3 fed knust hvidløg
Salt
Peber
Evt. 1 kraftben