Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Tzatziki
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 22-11-2001 02:43:09
 
 
Fremgangsmåde:

Yoghurten skal være lidt fastere, end den er i bægeret - altså må den dryppe lidt af. Det går helt fint i en sigte med kaffefilter. Hæld yoghurten op i filteret og lad den dryppe af.

Skræl agurken og riv den groft, læg den i en skål, bland salt i og lad det trække i 10 minutter. Hæld så agurkerne over i en si og pres så meget vand som muligt ud med en ske. Bland med yoghurten.

Pil hvidløget og knus det i en hvidløgspresser. Rør citronsaft og olie i, smag til med salt. Hvis man kan lide mynte, kan man blande lidt hakket mynte i.

Smager godt sammen med: sesamknækbrød, lammekød, grøntsager, kartofler, og så selvfølgelig græsk mad.

Ingredienser:

1 agurk
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
6½ dl youghurt natural
1 spsk citronsaft
Salt