Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Sellerisuppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 11-06-2002 15:42:13
 
 
Fremgangsmåde:

Sellerien skrælles, skæres i skiver og koges mør i suppen. Ca. en fjerdedel skæres i små terninger, resten passeres gennem en sigte eller moses i blender.
Suppe og puré bringes i kog og jævnes med en "smørbolle", rørt af mel og fedtstof, eller den kan jævnes med meljævning, og fedtstoffet kommes i til sidst.
Legeres med æggeblommerne og smages til med salt, peber og evt. sherry. Foruden selleriterningerne kan tilsættes grønærter og små kødboller.
Serveres med flüte eller franskbrød.

Ingredienser:

400 g selleri
1½ l suppe
25 g smør/margarine
2-3 spsk mel
1-2 æggeblommer
Salt
Peber
Evt. 1 dl sherry