Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Pasta med bacon og gorgonzola
Antal personer: 4

Pris pr. person: 30 kr.
Tilberedningstid: 15 min.
Oprettet: 28-06-2002 13:56:07
 
 
Fremgangsmåde:

Først sættes pastaen til at koge i en gryde for sig selv.

Bacon steges sprød i en sauter-pande, uden fedtstof.

Når baconen er sprød hældes vand og mælk i, og brevet med Knorr pasta sauce rører ud til der ikke er flere klumper.

Derefter hældes brikken med Karolines pasta sauce i panden, og der røres i ca. 10 minutter til saucen er tyk-flydende.

Vil man have mere kød i retten, kan man evt. hælde en dåse cocktailpølser i.

Velbekomme.

Ingredienser:

1 kg pasta
1 brik pasta sauce (Karoline)
1 brev knorr pasta sauce (Gorgonzola)
1 dl vand
2 dl mælk
1 pk bacon i tern