Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Linser med chalotteløg
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 08-07-2002 00:15:11
 
 
Fremgangsmåde:

Kom linser og laurbærblad i en gryde med koldt vand, der næsten dækker og kog dem møre ved middel varme under låg (det tager alt efter alder og sort mellem 25 og 60 minutter).

Skræl chalotteløgene og skær dem i fine ringe. Steg løgene klare i 2 spsk olie ved svag varme. Tilsæt vin og lad det koge ind til det halve. Tag gryden af komfuret.

De kogte, men endnu faste, linser drypper af. Bland de varme linser med chalotteløg. Rør eddike med resten af olien og senneppen og bland det i linserne. Smag til med salt, peber og sukker. Drys purløg over.

Ingredienser:

Salt
Peber (friskkværnet)
2 spsk purløg (klippet)
5 stk chalotteløg (eller små løg)
200 g røde linser
1 knsp sukker
1 laurbærblad
1 tsk sennep (stærk)
3 spsk hvidvinseddike