Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Julienne suppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-07-2002 00:33:53
 
 
Fremgangsmåde:

Grønsagerne gøres i stand. Løgene pilles og hakkes småt. Skræl gulerødder, kartofler, persillerod og selleri. Riv dem på den grove side af råkostjernet. Skær rod og top af porrerne, gem det sidste. Skær porren i smalle ringe. Så laves en suppevisk af porregrønt, persillestilke og selleritop, som ombindes med ufarvet bomuldsgarn. Smørret smeltes i en gryde og de findelte grønsager svitses heri. Bouillon og suppevisk tilsættes. Læg låg på, lad suppen koge i ca 15 minutter. Suppevisken tages op, suppen skummes og smages til med salt og peber. Andre krydderier kan efter smag tilsættes.

Servering:
Suppen serveres rygende varm, evt pyntet med friskhakket persille. Flutes eller groft brød serveres til.

Forslag til andre grønsager:
Peberfrugtringe
Blegselleri
Champignon
Ærter
Forskellige slags kål.

Ingredienser:

2 porrer
2 løg
2 gulerødder
2 kartofler
1 persillerod
½ selleri
1½ l hønsekødbouillon
50 g smør
Persille
Salt
Peber