Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Italiensk grøntsagsfad
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 50 min.
Oprettet: 31-07-2001 00:44:50
 
 
Fremgangsmåde:

Courgetterne skylles og skæres i tynde skiver.

Løgene skrælles og skæres i ringe. Olien varmes på en pande, hvorefter courgetter og løg tilsættes og svitses meget let.

Det dryppes med citronsaft og salt, peber, paprika og krydderurter kommes i.

Gulerødderne skylles, skrælles og skæres på langs i tynde strimler. Grøntsagsboullionen røres med 6 spsk. vand i en gryde.

Sukker og eddike røres i og gryden bringes i kog. Gulerodsstrimlerne kommes i og blancheres i ca. 5 minutter.

Gulerødderne køler af i fonten og drypper derefter af i en si.

Gulerodsstrimlerne blandes med olie. Estragonkvistene vaskes og de enkelte blade plukkes af.

Estragonbladene fordeles på gulerodsstrimlerne som derefter trækker i 15 minutter.

Fladbrødet lunes i ovnen, brækkes i stykker og smøres med kryddersmør. Derefter anrettes det på et fad sammen med grøntsagerne og serveres.

Ingredienser:

250 g courgetter
1 rødt løg
3 spsk. olie
1 spsk. citronsaft
Salt
Friskkværnet peber
Stødt paprika
10 g tørret italienske krydderurter
250 g unge gulerødder
1 tsk. grøntsagsboullion
½ tsk. sukker
2 spsk. hindbæreddike
3 spsk. olivenolie
2 kviste estragon
1 fladbrød
50 g kryddersmør