Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Carpaccio ”Emilio” med provoloneost
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 70 min.
Oprettet: 31-07-2001 00:45:13
 
 
Fremgangsmåde:

Oksefileten fryses let og skæres derefter i papirstynde skiver med en skarp kniv. Skiverne fordeles på et fad.

Citronsaft og olivenolie blandes og smøres på kødskiverne, hvorefter de marineres tildækket i køleskabet i 30 minutter.

Derefter anrettes kødet dekorativt på tallerkener og krydres med salt og peber.

Champignonerne skylles og skæres i tynde skiver. Provoloneosten høvles i strimler og fordeles på kødet sammen med champignonerne.

Forårsløgne skylles, skæres i tynde skiver og drysses over carpaccioen. Anretningen serveres.

Ingredienser:

200 g oksefilet
2 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
Salt
Friskkværnet peber
100 g champignoner
100 g provoloneost
1 forårsløg