Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Karrysuppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 02-10-2002 22:32:20
 
 
Fremgangsmåde:

Smelt margarinen og tilsæt karry og evt. chili. Lad karryen bruse af.
Løg hakkes fint, hvidløg knuses og hældes i gryden. Tilsæt tomat, bouillon og fløde. koges i 15 minutter.
Skær fersknerne i tern og tilsæt sammen med væden. Tilsæt rejerne og varm suppen op igen. Smag til med salt og peber. Serveres rygende varm med flûtes til.

Ingredienser:

1-2 løg
2 fed hvidløg
50 g margarine
3 spsk karry
1 ds ferskner
1 ds hakkede tomater
5 dl hønsebouillon
2½ dl fløde
200 g rejer
Evt. chili
Salt
Peber