Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Chili con carne
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 02-10-2002 23:02:10
 
 
Fremgangsmåde:

Skær bacon i stykker, hak løg og hvisløg.
Steg bacon og kom løg, hvidløg og frisk peber i.
Når løgene er blanke kommes oksekød i.
Når kødet er brunet tilsættes flåede tomater, bønner, tomat puré, laurbær blad, tabasko og engelsk sovs.
Lad dette simre i 30 minutter, og smag herefter til med tabasko, chilli og cayenne.
Lad hele rette koge i mindst 30 minuttermere.
Serveres med flutes.

Ingredienser:

125 g bacon
500 g hakket oksekød
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 ds flåede tomater
1 ds tomat puré
1 ds baked beans
1 frisk chili eller pulver
Tabasco
Engelsk sovs
1 laurbær blad
Salt
Peber