Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Hyldebærsuppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 09-10-2002 15:22:55
 
 
Fremgangsmåde:

Rib hyldebærrene med en gaffel, skyl dem og kog dem møre i vandet.
Si saften fra bærrene og bring den i kog med sukkeret og æblebådene. Kog til æblerne er møre.
Rør en jævning af kartoffelmelet og lidt vand. Tag gryden af varmen og rør jævning i til du har en passende konsistens.
NB Må ikke koge efter tilsætning af jævning.
Spises med knuste tvebakker, kammerjunkere, ristede brødterninger eller ristede havregryn.

TIP: Kan også laves af hyldebærsaft købt på flaske. Fortynd evt. saften efter anvisningen på flasken. Ved brug af færdig saft skal der IKKE tilsættes sukker. Beregn ca. 1½ l saft til 4 personer.

Ingredienser:

750 g hyldebær
1½ l vand
4 æbler i både
1-2 dl sukker
4 spsk kartoffelmel