Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Friturestegte courgetter med ostedip
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 31-07-2001 00:45:43
 
 
Fremgangsmåde:

Courgetterne skylles og skæres i fingertykke skiver. Melet blandes med salt, olie, æggeblommer og vin, og røres til en dej som hæver i ca. 15 minutter.

Æggehviderne piskes stive og blandes i dejen. Courgetteskiverne dyppes i dejen og bages portionsvis i en friteuse, til de er gyldenbrune.

Gorgonzolaen blandes med fløden og røres jævn. Purløgene skylles, rystes tørre, skæres fint og røres i. Gorgonzolacrémen smages til med salt og peber og serveres som dip til courgetterne.

Ingredienser:

2 courgetter
300 g mel
Salt
2 spsk. olie
2 æggeblommer
400 ml chianti
6 æggehvider
300 g gorgonzola
125 ml fløde
1 bdt. purløg
Friskkværnet peber