Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Boller i karry (gammeldags)
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-10-2002 00:10:26
 
 
Fremgangsmåde:

Løgene rives eller hakkes efter smag.

Bland alle ingredienser til farsen sammen og sørg for at den bliver lind - ikke tynd.
Hvis farsen er blevet for tynd, kan du bruge en smule mere mel.

Bollerne ligges i en gryde med ca. ½ L kogende vand, og salt. De er færdige når de kommer op til overfladen.

Sovsen laves ved at smælte smøret i en gryde. Så kommes karry i, efter behag. Det svitses godt, så smagen og aromaen komer rigtig frem. Tilsær derefter hvedemel, lidt kødbollevand og mælk lidt efter lidt.

Retten serveres med ris.

Ingredienser:

500 g hakket svinekød
2 æg
2 spsk hvedemel
2 spsk havregryn
1-2 løg
Salt
Peber
Iskoldt vand

Til sovsen:
20 g smør
3 spsk hvedemel
Mælk
Karry