Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Oksekødssuppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 22-04-2003 01:15:29
 
 
Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt oksekød og svits det, til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt bouillon, tomatpuré, bønner, kommen, paprika, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 minutter. Tilsæt pasta og kog i ca. 4 minutter. Rør Kvarg og mel sammen og rør jævningen i suppen. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 minutter, til den er let jævnet. Smag til.

Ingredienser:

25 g smør
225 g grofthakket zittauerløg
2 fed hakkede hvidløg
200 g magert, hakket oksekød
1 L oksebouillon.
70 g koncentreret tomatpuré
450 g bønner i tomatsauce
1 tsk kommen
1 spsk edelsüss paprika
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
50 g pasta, fx. små rør
100 g kvarg 4,5%
1 spsk hvedemel