Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Laks med parmaskinke på ruccola
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 12-05-2003 13:08:31
 
 
Fremgangsmåde:

Bøfferne pakkes ind i parmaskinke og bages i ovnen ved 200 gr.
Salaten skylles og slynges. Plukkes evt. i mindre stykker. Pinjekernerne ristes gyldne på en tør pande, køles af. Cherry tomater skæres i halve.
Laksen serveres på et leje af salat, tomat og pinjekerner og friskrevet parmesan på toppen.

Ingredienser:

4 laksebøffer uden skind.
en pk. parmaskinke. (eller 4 store skiver fra slagteren)
rucolasalat
cherrytomater
pinjekerner
parmesan