Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Andebrystsalat med parmigiano reggiano
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 31-07-2001 00:48:58
 
 
Fremgangsmåde:

Andebrystet skylles, duppes tør med et viskestykke og krydres med salt og peber. Andekødet steges i en gryde med smør i ca. 10 minutter.

Fennikelknoldene skylles og skæres i fine strimler. Æblerne skylles og deles i kvarte, som derefter skæres ud i stiftformede stykker og blandes med finnekelstrimlerne.

Olien røres sammen med citron- og appelsinsaft og smages til med salt og peber. Dressingen hældes over æbler og fennikeler. Salaten rettes an på tallerkener.

Andebrystfileterne skæres i tynde skiver, som lægges på salaten. Parmigianoen høvles i tynde skiver, som fordeles på fileterne. Retten serveres pyntet med korianderblade.

Ingredienser:

1 andebrystfilet med skind (ca. 600 g)
Salt
Friskkværnet peber
3 spsk. smeltet smør
2 fennikelknolde
2 æbler
4 spsk. olivenolie
2 spsk. appelsinsaft
100 g parmigiano reggiano
Frisk, grøn koriander til at pynte med