Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Tunsalat til croissants
Antal personer: 6

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 5 min.
Oprettet: 27-09-2003 20:56:11
 
 
Fremgangsmåde:

1. Hæld olien fra tunkødet.

2. Bland tun, ymer og mayonnaise.

3. Skær ananasringene i små stykker, og rør dem i tunblandingen.

4. Smag til med purløg og salt.

Bruges som fyld i croissants og sandwiches.

Ingredienser:

1 ds tun i olie
1 dl mayonaise
1½ dl ymer
4-5 ringe ananas
1 spsk klippet purløg
½ tsk salt