Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Frisk båndpasta med rejer og parmesan
Antal personer: 2

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 28-09-2003 00:03:33
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigeligt vand tilsat salt og 1 spsk olie efter anvisningen på pakken.
Pil og hak løget og svits det få minutter i smør i en pande med høj kant eller i en gryde.
Optø rejerne i lidt lunkent vand, dryp vandet af dem og kom dem i panden. Tilsæt desuden hakket estragon og friskkværnet peber og lad det småstege i 2 min under omrøring.

Hæld vandet fra pastaen og og den dryppe fri for væde. Fordel 1 spsk olie over pastaen og rør rundt.
Kom pastaen op i panden og bland den med de varme rejer.

Anrettes på tallerkener og drysses med friskrevet parmesanost.

Tip:
Hvis du ikke kan finde en kvist estragon, kan du bruge lidt tørret estragon og pynte med dild i stedet.

Ingredienser:

1 pk frisk båndpasta (250 g)
salt
2 spsk olie
1 lille løg
1 kvist estragon
1 spsk smør
200 g rejer (dybfrost)
Friskkværnet peber
25 g friskrevet parmesanost