Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Chokolade mousse
Antal personer: 0

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 03-10-2003 17:16:55
 
 
Fremgangsmåde:

Lad chokoladen smelte langsomt i kaffen i en kasserolle ved så svag varme som muligt. Dernæst tilsættes æggeblomme, som røres i den smeltede chokolade. Pisk fløden - ikke alt for stiv - og bland den i chokolademassen. Blandingen fyldes i en skål eller portionsglas, stilles i køleskab mindst 2 timer før servering.

Ingredienser:

3 dl piskefløde
½ dl friskbrygget kaffe
100 g mørk chokolade
1 æggeblomme