Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Marinerede peberfrugter fra piemonte
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 31-07-2001 00:49:51
 
 
Fremgangsmåde:

Peberfrugterne skylles, halveres og befries for kerner, hvorefter de skæres i 3 cm. brede strimler.

Peberfrugterne grilles i ovnen i ca. 10 minutter, eller til skrællen er mørk og slår blærer.

Derefter tages de ud af ovnen og befries for skræl. Basilikummen skylles, rystes tør og skæres i strimler. Persillen skylles, rystes tør og hakkes fint.

Løget skrælles og skæres i terninger. Hvidløgsfedene skrælles og presses.

Tomaterne drypper af og hakkes fint. Chilifrugten skylles, hakkes fint og røres med olien. Løg, hvidløg, tomater og chili blandes i. Peberfrugterne formes til ruller, som stikkes på små træspyd.

Alle ingredienser lægges i en flad form, krydres med salt og peber og trækker i ca. 6 timer. Retten serveres med ciabattabrød.

Ingredienser:

2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
1 bdt. basilikum
¼ bdt. persille
1 løg
2 fed hvidløg
50 g tørrede tomater i olie
1 rød chilifrugt
150 ml olivenolie
Salt
Friskkværnet peber
Ciabattabrød som tilbehør