Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Bagte citronkyllinger
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 130 min.
Oprettet: 03-10-2003 23:17:35
 
 
Fremgangsmåde:

Skær kyllingerne i halve langs bryst og rygrad. Pres hver halvdel ned så de bliver lidt flade.

Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en foodprocerssor og kør, til det er jævnt. Hæld blandingen over kyllingerne ; dæk dem til og mariner den 1 time eller natten over i køleskab.

Forvarm ovnen til 180 grader. Brug tang og tag kyllingestykkerne op af marinaden; gem marinaden. Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag. Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør det under stegningen med marinaden.

Serveres med ris eller nudler og en grøntsagsret.

Ingredienser:

4 små kyllinger (ca. 500 g/stk.)
2 hakkede mellemstore løg
1 hakket forårsløg
2 hakkede røde chilier
2 fed knust hvidløg
0,6 dl jordnøddeolie
0,6 dl citronsaft