Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Krydret tomat- og ærtesuppe
Antal personer: 6

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 03-10-2003 23:17:44
 
 
Fremgangsmåde:

Lad tomaterne simre i vandet, til de er meget møre; blend dem sammen med vandet i en foodprocessor.

Varm ghee (eller smør) op i en stor gryde. Kom løg og hvidløg i og steg det ved mellemvarme, til løgene er meget bløde. Tilsæt koriander, spidskommen, fennikelfrø, laurbærblade og chili og steg det under omrøring i 1 minut.

Bland kokoscreme og de purerede tomater i og bring det i kog. Skru ned for varmen, tilsæt ærterne og kog det, til det er mørt. Tag laurbærbladene op, tilsæt sukker og mynte og krydr med friskmalet peber efter smag. Server retten med varme ristede chapattis smurt med ghee eller smør.

Ingredienser:

5 store hakkede modne tomater
5 dl vand
2 spsk ghee eller smør
1 stort løg i tynde skiver
1 fed knust hvidløg
2 tsk stødt koriander
2 tsk stødt spidskommen
½ tsk fennikelfrø
2 laurbærblade
1 grøn chili i skiver uden frø
3,75 dl kokoscreme
250 g frosne ærter
1 spsk sukker
1 spsk hakket frisk mynte