Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Annas brilliant- eminente kødsovs
Antal personer: 4

Pris pr. person: 10 kr.
Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 01-12-2003 15:14:59
 
 
Fremgangsmåde:

1. Hak løget og svits i olien sammen med oreganoen
2. Tilsæt kød og steg videre til kødet er brunet/gennemstegt
3. Tilsæt hk. tomater og tomatpuré
4. Lad blandingen stå og simre i 5 minutters tid.
5. Tilsæt derefter rødvin,bouillontern, champignon,chilisovs og ca. en tsk. sukker
6. Lad retten simre i en time
7. Smag til med salt og peber

Ingredienser:

500 g hk. oksekød
2 ds. hk. tomater naturel
1 lille ds. konc. tomatpuré
1 stort hk. løg
4 spsk oregano
2 tsk olie
1 glas rødvin
2 okse bouillontern
2 spsk sød chilisovs
2 glas champignon
sukker,salt og peber