Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Gratinerede champignoner
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 31-07-2001 00:50:15
 
 
Fremgangsmåde:

Champignonerne skylles, befries for stubbe og krydres med salt og peber.

Stubbene hakkes fint sammen med løg og hvidløg og svitses kort i varm olie. Ovnen forvarmes til 220 grader.

Kødet tilsættes, svitses kort og det hele krydres med salt, peber, krydderurter og sennep. Pandens indhold fyldes i de hule champignoner, som lægges på en bageplade.

Champignonerne bages i ovnen på midterste ribbe i ca. 15 minutter.
Mozzarellaen drypper af og skæres i skiver. Efter de første 10 minutter dækkes champignonerne med osten.

Ingredienser:

16 store, brune champignoner
Salt
Friskkværnet peber
2 løg
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
500 g blandet hakkekød
1 spsk. hakkede krydderurter (basilikum, persille, og oregano)
1 spsk. mellemstærk sennep
300 g mozzarella