Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Pias speciale
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 28-02-2004 16:23:38
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaskruerne i ca. 8 minutter.
Brun kødet i en gryde, tilsæt hvidløgssalt, salt og peber.
Hæld kødet og pastaskruerne i et ildfastfad, hæld mornaysaucen over og rør det hele sammen. Drys tilsidst med revet ost. Og bag det i ovnen ved 200 grader i ca 30-35 minutter.

Tilbehør evt. flütes.
Velbekomme.

Ingredienser:

500 g oksekød
500 g pastaskruer
1 brik mornayssauce
½ pose reven ost
1-2 spsk hvidløgssalt
salt og peber