Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Lun svampesalat fra Lombardiet
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 31-07-2001 00:51:02
 
 
Fremgangsmåde:

Svampene renses for snavs med en pensel og skæres i stykker.

De stor kantareller halveres og østershatte skæres i små stykker. Chilifrugten skylles og hakkes fint.

Hvidløgsfedet skrælles og hakkes fint. Persillen skylles, rystes tør og skæres i små strimler.

8 spsk. olie varmes i en pande, og svampene svitses kort. Chili, hvidløg og persille tilsættes og det hele smages til med salt, peber og citronsaft. Efter stegningen skal svampene hvile i 4 minutter.

Rucolasalaten skylles, rystes tør og befries for stilkene. Eddiken røres sammen med 2 spsk. olie og 1 spsk. honning til en dressing som krydres kraftigt med salt og peber.

Salat og dressing blandes godt. Svampene tages op af panden og dryppes af.

Rucolasalaten anrettes på 4 tallerkener, svampene fordeles på salaten og serveres.

Ingredienser:

400 g rørhatte
200 g kantareller
200 g østershatte
1 rød chilifrugt
1 fed hvidløg
1 bdt. persille
10 spsk. olivenolie
Salt
Friskkværnet peber
2 spsk. citronsaft
250 g rucolasalat
2 spsk. balsameddike
1 spsk. honning