Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Kartoffelsuppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 10-10-2004 22:30:35
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skræl kartofler, løg og selleri. Skær dem i terninger.

2. Svits grønsagerne og timian ca. 5 minutter i margarinen i en gryde.

3. Tilsæt bouillon og lad suppen småkoge ca. 20 minutter.

4. Pisk suppen med en håndmixer til grønsagerne er findelt.

5. Tilsæt mælken, lad suppen koge op og smag til med salt og peber.

6. Hak persillen og drys den over suppen.

Serveres f.eks. med varmt, nybagt brød.

Ingredienser:

300 g kartofler
100 g løg
50 g selleri
15 g margarine
6 dl (grønsags)bouillon
1 tsk/kvist timian
1 dl mælk
Persille
Salt
Peber

Tilbehør:
Bacon eller cocktailpølser