Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Bøf med parmesan
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 12-10-2004 19:52:35
 
 
Fremgangsmåde:

Sæt en gryde vand over at koge. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x1x5 cm lange stave, som dampes møre i vandet.

Oksemørbraden skæres i skiver (1 pr. person). Gnid med peber og lad kødet marinere i vinen i ca. 10 minutter.

Pil løg og del dem i både. Opvarm olien, tilsæt løgene og brun dem i ca. 5 min. Hæld vineddike, sukker og klippet timian på og læg låg på. Dæmp varmen og lad løgene simre ca. 10 minutter til de er møre.

Grill eller steg kødet 3 - 4 min på hver side, alt efter hvor rødt kødet ønskes.

Anret kødet på et serveringsfad. Læg løgene ved siden af og drys tynde flager af parmesanost over.

Servér dampede gulerødder, sennep og grovbrød til.

Ingredienser:

600 g oksemørbrad, afpudset
Friskkværnet peber
1 dl rødvin
300 g forårsløg
1 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
2 tsk rørsukker
1 tsk frisk timian
60 g parmesanost
4 spsk dijonsennep
12 gulerødder
8 skiver grovfranskbrød