Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Aspargessuppe
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 22-12-2004 02:25:47
 
 
Fremgangsmåde:

Rise brødet og skær det til croutoner. Skyl aspargeserne og knæk evt. tørre ender af.
Snit dem i passende korte stykker og blanchen dem i 5-10 minutter. Bring bouillonen i kog.
Lad aspargeserne dryppe af på et viskestykke. Kom dem straks i en forvarmet terrin og hæld bouillonen over.
Drys med lidt hakket kørvel og server friske croutoner til.

Ingredienser:

4 skiver hvedebrød til croutoner
1 kg aspargestoppe
1 spsk kørvelblade
¼ tsk sukker
1 liter bouillon
Peber (friskkværnet)