Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Fiskefrikardeller
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 23-02-2005 11:10:19
 
 
Fremgangsmåde:

1: Smelt 2 spsk. smør i en gryde og svits løget til det er gennemsigtigt. Bland løg og alle de øvrige ingredienser i en skål eller en foodprocessor, og rør det til en jævn fars.

2: Form farsen til frikadeller og steg dem gyldenbrune i resten af smørret i en pande ved lav varme, ca. 5 minutter på hver side.

Drys eventuelt lidt hakket persille over frikadellerne og server dem med kogte kartofler og remoulade til.

Ingredienser:

500 gram hakket fiskefilet (fx torsk el. laks)
4 spsk smør
1 finthakket løg
2 æg
2 spsk hvedemel
2 spsk cremefraiche
1½ tsk salt
Hvid peber
3 dl mælk