Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Pasta med laks og rejer
Antal personer: 2

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 31-07-2001 03:08:21
 
 
Fremgangsmåde:

Pil og hak løgene. Svits løgene i en gryde i fedtstoffet.
Tilsæt bouillon, fløde, ost og tomatpuré og kog saucen i ca. 5 minutter uden låg.
Kom til sidst laksen og rejerne i og lad dem varme igennem.

Smag til med salt og peber.

Kog pastaen, hæld saucen over og pynt med klippet dild.

Ingredienser:

1 lille løg
15 g smør
1½ dl fiskebouillon
2 dl piskefløde
4 spsk revet ost
1 spsk koncentreret tomatpuré
150 g store rejer
75 g røget laks i strimler
Salt
Hvid peber
250 g frisk pasta