Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Grøn karry kylling
Antal personer: 4

Pris pr. person: 16 kr.
Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 22-03-2005 15:18:37
 
 
Fremgangsmåde:

Du tager kyllingen og skærer ud i fine strimler og ligger i en wok/gryde sammen med stir frye sovsen.
Der tændes op under wokken (højeste varme) og kyllingen steges indtil den er gennemstegt. Så hældes kokosmælken over, og retten retten simrer minimum 5 minutter. Herefter smages til med lime, salt og peber.
Rettens serveres med løse ris, samt evt. saltet peanuts, udskåret ananas (gerne fra dåse) samt ristet kokosmel.
God appetit - en lækker ret som kan gøres mildere eller stærkeres ved at tilføje eller fjerne styr frye sovs.

Ingredienser:

500-600 g kyllingekød
3 spsk Stir frye Green karry
1 ds kokosmælk
1 lime
Evt. Peanuts, kokos og ananas
Ris