Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Citronfromage
Antal personer: 8

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 27-03-2005 19:39:24
 
 
Fremgangsmåde:

1. Husblassen sættes i blød i koldt vand ca. 5 minutter.

2. Æggene deles og æggeblommerne røres godt sammen med sukkeret.

3. Vask og riv citronerne.

4. Saften presses af citronerne. Ca. 2 spsk-fulde tages fra til at komme i
husblassen før citronskal og saft røres i æggesnapsen.

5. Æggehviderne piskes stive.

6. Fløden piskes.

7. Husblassen sættes i småkogende vandbad til husblassen er smeltet.

8. De 2 spsk-fulde citron hældes i husblassen når den fingervarm.

9. Husblassen hældes over æggesnapsen lidt ad gangen, samtidig med at det piskes med en elpisker..

10. Når den er blevet tyktflydende vendes de stiftpiskede æggehvider i.

11. Derefter vendes flødeskummet forsigtigt i.

Ingredienser:

5 blade husblas
4 æg
1½ dl sukker
2½ dl piskefløde
Reven skal af en halv citron
Saft af 2 citroner