Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Kinesisk risret
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 31-07-2001 03:42:20
 
 
Fremgangsmåde:

Kød og karry brunes i fedtstoffet.
Champignoner og løg tilsættes kødet, sammen med vand og tomatpuré.
Når kødet er mørt tilsætter du ærter og cocktailpølser.

Smages til med salt og tilsættes evt. kulør.

Ingredienser:

500 g strimlet skinke-, svine- eller kalkunkød
2 ds cocktailpølser
30 g margarine
250 g champignoner
1 glas perleløg (ca. 125 g)
Salt
Karry
1 dl vand
1 dl tomatpuré
250 g ærter
Evt. kulør