Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Pasta med fløde og ostesause
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 01-08-2001 23:14:46
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaen. Skær osten i små tern. Kom ost og smør på en dyb pande, som kan rumme pastaen. Smelt osten ved svag varme og kom 2/3 af fløden ved under omrøring. Smag til med salt og rigeligt friskkværnet peber. Kog ind til en tyk sauce. Lad pastaen dryppe af og kom den på panden. Hæld resten af fløden ved og bland godt med et par gafler. Server straks med reven parmesan.

Fløden og osten lokker det bedste frem i enhver vin.

Ingredienser:

400 g pasta (penne)
200 g frisk gorgonzola
¼ l piskefløde
1 spsk smør
Salt
Friskkværnet peber