Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Boller i karry
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 06-08-2001 20:32:09
 
 
Fremgangsmåde:

Bring vandet i kog, tilsæt bouillon-terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.

Risene tilberedes som anvist på emballagen.

Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Smelt margarinen og drys karry i og lad det svitse lidt.

Drys melet over og rør til det er helt opsuget. Hæld lidt kødbollevand ved under konstant piskning.

Tilsæt resten af det afmålte kødbollevand. Lad sovsen småkoge i 5 min.

Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.

Ingredienser:

500 g medisterpølse (rå)
2 l vand
2 dl svindebouillon
50 g margarine
2-3 tsk karry (efter smag)
30 g hvedemel
8 dl kødbollevand
240 g ris