Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Barbecue kylling
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 80 min.
Oprettet: 08-08-2001 17:44:18
 
 
Fremgangsmåde:

Kyllingen steges efter anvisningen på emballagen (normalt 70 minutter pr. kg. ved 185 grader.

5 - 10 minutter før kyllingen er færdig tages den ud, og stegeposen åbnes. Al væsken/saften hældes i en gryde gennem et dørslag.

Kyllingen skæres ud, og holdes varm i ovenen ved ca. 100 grader den yderligere saft der er kommet hældes ligeledes i gryden.

Yderligere barbecue kommes i gryden til sovsen, sammen med fløden og gryden bringes i kog, under piskning (pas på, den koger let over).

Hvis man ønsker sovsen tykkere kan den jævnes med maizena.

Smages til med salt, friskkværnet peber og evt. mere barbecue.

Det hele serveres med en skål salat og hasselbach kartofler
eller pommesfrites.

Ingredienser:

En færsk barbecuekylling i stegepose (kan købes i de fleste supermakeder)
1/4 l piske fløde
Barbecue
Salt
Friskkværnet peber
Evt. maizena