Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Minestrone
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 25-10-2001 00:31:10
 
 
Fremgangsmåde:

Hæld bouillonen i en stor gryde, læg låg på og lad det koge op.

Skyl kartoflerne og skær dem i små terninger og put dem i gryden. Skær porren op på langs, skyl den godt, skær den i strimler og læg den i bouillonen. Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og læg dem i gryden med låg på. Skyl squash og selleristængler, skær de visne dele væk, resten skæres i strimler eller skiver - og lægges i gryden.

Læg tomaterne i kogende vand et øjeblik. Giv dem et koldt brusebad og flå dem. Skær tomaterne i terninger og kom dem ned i suppen med de afdryppede bønner. Suppen er blevet stadig mere tyk og farvestrålende de seneste 15 minutter. Lad den koge under låg 15-20 minutter mere ved svag varme. Smag til med salt og peber. Pesto og reven ost tilsættes først til sidst.

Ingredienser:

Salt
2 squash (små)
250 g bønner (fra dåse, hvide, røde eller sortøje)
1 porre
2 gulerødder (middelstore)
2 bladselleri (stængler)
500 g kartofler (faste)
50 g friskreven parmesanost (eller percorino)
1½ l grøntsagsbouillon
Friskkværnet peber