Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Indisk ris-suppe
Antal personer: 2

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 27-10-2001 01:33:06
 
 
Fremgangsmåde:

Pil og hak løget, svits det i det varme fedtstof sammen med de skyllede ris. Tilsæt bladselleri/rodselleri og æble skåret i små terninger, drys karry og mel over og rør rundt. spæd med den varme bouillon lidt efter lidt og lad suppen snurre ca. 20 minutter, til risene er møre. Tilsæt tomaterne, varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.

En suppe der er helt anderledes end dem vi kender.
Den spises med ristede kokosflager eller ristet kokosmel og evt. store ristede rejer.

Ingredienser:

1 stort løg
2 dl langkornede brune ris
1 spsk smør
Et par stilke bladselleri
eller 100 g almindelig rodselleri
1 stort syrligt æble
1 spsk karry
2 spsk mel
1 liter bouillon
1 ds tomater
Salt
Peber