Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Pasta a la mirelle
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 28-10-2001 21:34:52
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaskruerne. Svits bacon og ocktailpølserne sammen.
Tag et stor ildfastfad og kom pasta, bacon og pølserne ned i og bland det sammen.
Hæld tomaterne og fløden over det, og lig så osten ovenpå.
Sæt retten i ovnen og når osten er gylden er retten færdig.

Ingredienser:

500 g pastaskruer
1 pakke bacon i tern
2 ds cocktailpølser
1 ds flådet hakket tomater
1 ps mozzerella ost
¼ l fløde