Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Hjemmebagt frugttærte
Antal personer: 6

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 29-10-2001 14:44:42
 
 
Fremgangsmåde:

Læg den udrullede mørdej i en smurt tærteform. Tryk godt til, og prik herefter bunden med en gaffel.Bages nu en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved ca. 200 grader på midterste ovnribbe. Når tærten er afkølet smeltes chokolade og smør over vandbad og fordeles over bunden. Pisk fløden til skum og rør forsigtigt creme fraiche, flormelis og portvin i. Smør cremen ud over den stivnede chokolade i tærteform, og fordel de skyllede, afdryppede bær oven på cremen.

Du kan evt. bruge andre bær end dem nævnt i opskriften.

Ingredienser:

1 pakke mørdej
100 gram mørk chokolade
10 gram smør
1½ dl piskefløde
1½ dl creme fraiche
2 spsk flormelis
1 spsk portvin
½ kg jordbær eller blåbær